Mijn favorieten

zorgelozer, efficiënter en veiligerJouw droom-thuis vinden mag wat ons betreft best een avontuur zijn, maar in geen geval té spannend worden. Begeleiding door een ervaren deskundige kan nooit kwaad. Je krijgt bij ons een echte woonspecialist die de markt op zijn duimpje kent en alle feiten en mogelijkheden samen met jou op een rijtje zet. 

Onze Aankoopcoach maakt kopen makkelijk, zorgelozer, efficiënter en veiliger. Ook nog eens betaalbaar: voor een van tevoren afgesproken bedrag sta je er geen moment meer alleen voor.

'WAT MAG JE VAN ONZE AANKOOPCOACH VERWACHTEN?'

Het verschil tussen twijfelen en zeker weten! 

Verliefd zijn op een huis is goed, kritisch kijken nog beter. 
Kopen is al spannend genoeg, zeker de eerste keer. Een gerust gevoel: de Aankoopcoach denkt aan alles. 

Zekerheden inbouwen, dan pas kopen. 
De Aankoopcoach heeft alle risico's en addertjes onder het gras al eens gezien; kleine lettertjes, verborgen gebreken, constructiefouten die niet meteen opvallen.

Eerst stevig onderhandelen, dan pas toeslaan. 
Niet alleen het bedrag zelf is van belang - ook de voorwaarden en extra's waar je op mag rekenen. Samen haal je er uit, wat er in zit.

Alles zwart-op-wit, dan pas tekenen. 
Afspraken, de koopakte, financiering en eigendom, naar de notaris. De Aankoopcoach blijft secuur meelezen en dat is maar goed ook, want dit huis is straks voor lange tijd jouw thuis.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring