Mijn favorieten

Blog

De reis naar... de verkoop van jouw woning!
Geplaatst op: 6 april 2023
Wil je weten hoe jouw klantreis er bij ons uit ziet? Lees snel verder!
Lees meer...
Fris het nieuwe jaar in!
Geplaatst op: 5 januari 2023
Januari 2023, kerstboom er uit en Japandi er in! Ik hoor je denken Japan wat?? Ja, Japandi: japan meets scandi! Deze maand vertellen we je graag iets meer over deze woonstijl.
Lees meer...
Nu een huis kopen?
Geplaatst op: 15 december 2022
Waar moet je op het moment beginnen? Je wilt wel een andere woning of je 1e woning kopen. Alleen de berichten in de media schrikken af. Wat is er aan de hand op de woningmarkt? En moeten we bang worden of juist naar de kansen kijken?!
Lees meer...
Waarom jij voor ons kiest!
Geplaatst op: 17 november 2022
Wil je binnenkort je huis verkopen? Dan ben je vast al op zoek geweest naar een geschikte makelaar. Stop met zoeken, wij zijn de sleutel tot het (ver)kopen van je (nieuwe) (t)huis!
Lees meer...
De geur van verse appeltaart in huis!
Geplaatst op: 4 oktober 2022
Er gaat niets boven de lekkere geur van een versgebakken appeltaart in huis! En daarom delen we deze maand een heerlijk appeltaart recept van Marije.
Lees meer...
Kosten koper, wat is dat eigenlijk?
Geplaatst op: 31 augustus 2022
Je ziet het bijna altijd achter een vraagprijs staan: k.k., maar wat houdt dat precies in? Lees snel verder!
Lees meer...
Het verplichte energielabel
Geplaatst op: 28 juni 2022
Wist je dat het voor woningeigenaren sinds 1 januari 2022 verplicht is om vóór de verkoop of verhuur van een woning in het bezit te zijn van een energielabel, en het niet meer mogelijk is om het label eenvoudig digitaal aan te vragen? Wij vertellen je graag meer!
Lees meer...
HELP! De fotograaf komt langs en nu?
Geplaatst op: 25 mei 2022
De verkoop van je woning gaat officieel beginnen: de fotograaf komt langs. Dit is natuurlijk spannend, want HELP hoe maak ik mijn woning ready? Je wilt uiteraard dat de woning er tiptop uitziet. Daar gaan wij je bij helpen! Voor het maken van de fotopresentatie is het belangrijk dat de woning een schone en frisse eerste indruk geeft. In dit artikel vindt je een aantal tips, zodat we met elkaar een optimale presentatie van de woning kunnen maken.
Lees meer...
De 10 meest gestelde vragen
Geplaatst op: 26 april 2022
Het kopen of verkopen van een woning is niet iets dat je dagelijks doet. Wanneer je je woning wilt verkopen of wanneer je voor het eerst een woning gaat aankopen, snappen wij dat je tegen allerlei vragen aanloopt. Wij kunnen deze vragen beantwoorden. De meest gestelde vragen hebben we hieronder voor je op een rij gezet.
Lees meer...