Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Wetterbies in Koudum 8723 HA

Wetterbies

8723 HA Koudum
Vraagprijs € 200.000,- v.o.n.

Omschrijving

Riante bouwkavel gelegen in het waterplan Morra, aan de rand van Koudum én aan open vaarwater met staande mastroute. Binnen enkele minuten bereikt u al varend de Friese meren.

Aan de achterzijde is er een ruime, eigen aanleg kade, 25,45 meter breed. Vanaf de kade gerekend gaat uw eigendom ca. 3,80 meter het water in (96m2 eigen water), voldoende ruimte voor het aanmeren van een mooi...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Riante bouwkavel gelegen in het waterplan Morra, aan de rand van Koudum én aan open vaarwater met staande mastroute. Binnen enkele minuten bereikt u al varend de Friese meren.

Aan de achterzijde is er een ruime, eigen aanleg kade, 25,45 meter breed. Vanaf de kade gerekend gaat uw eigendom ca. 3,80 meter het water in (96m2 eigen water), voldoende ruimte voor het aanmeren van een mooi jacht. Aan de voorzijde geniet u van vrij uitzicht over de landerijen.

Het kleinschalige Morra waterplan bestaat uit drie straten waar uitsluitend bestemmingsverkeer komt. Het perceel ligt op loopafstand van het dorpscentrum en op fietsafstand van spoorstation Koudum / Molkwerum. Op korte afstand van Koudum zijn prachtige zandstrandjes, de Gaasterlandse bossen en gezellige terrasjes gelegen. De toeristische stadjes Stavoren, Hindeloopen, Workum en het kleinste Nederlandse vissershaventje Laaxum zijn in de nabije omgeving.

Mooi wonen in Koudum!

Bewust hebben we geen bouwplan gepresenteerd op deze kavel, daarmee geven wij ú de ruimte (passend binnen het bestemmingsplan) uw droomwoning te schetsen. Het is aan u, samen met de Heeringa Bouw, om een passende droomwoning op te ontwerpen en te bouwen.

De huidige bestemming, recreatie-jachthaven, zal in medewerking van de gemeente worden omgezet naar de bestemming waarbij permanent wonen en/of recreatief wonen is toegestaan.

Vraag naar de mogelijkheden, wij vertellen u graag meer.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 200.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 1039 m² Kadasteroppervlakte 1039 m² Kadastrale gegevens Gemeente Koudum Sectie L Perceelnummer 902 Oppervlakte 1039 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Wetterbies, 8723 HA Koudum

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.