Makelaardij Jan de Lange B.V.

Westersingel 35
8601 EN Sneek
Tel: 0515-412345
info@makelaardij-delange.nl
Gedempte Neltjeshaven 1, 8601 CM Sneek, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 495,- p.m.
Gedempte Neltjeshaven 1 in Sneek 8601 CM

Omschrijving

In het centrum van Sneek bieden wij deze bedrijfsruimte te huur aan. Het betreft hier een zelfstandige ruimte met een vloeroppervlak van ca. 80 m² op de begane grond en ca. 30 m² op de verdieping. Geschikt voor een klein winkeltje of opslagdoeleinden.

Begane grond met ruime entree, een grote open ruimte, portaal met kitchenette en toilet. Vaste trap naar de verdieping met een vertrek. Systeemplafond voorzien van TL-armaturen.

Eigen voorzieningen gas/water/elektra en telefoonaansluiting. Verwarming d.m.v. CV-ketel.

Bestemming/gebruik: Het object is de laatste jaren in gebruik geweest voor opslagdoeleinden en in het verleden als winkel. Het vigerende bestemmingsplan geeft de functie erf. Voor verdere informatie over gebruiksmogelijkheden of een andere bestemming, kunt u contact opnemen met het Ondernemersloket van de Gemeente Sudwest Fryslan: 0515-489000.

Huurprijs is gestaffeld:
1e huurjaar € 495,- per maand
2e huurjaar € 550,- per maand.

Voorwaarden o.a.:
- minimale huurperiode 2 jaar;
- huur wordt met btw belast;
- waarborgsom/bankgarantie 3 maanden huur;
- huur per maand te voldoen via automatische betaling;
- jaarlijkse indexering;
- huurcontract model ROZ.

Voor meer informatie en/of bezichtiging:
Makelaardij Jan de Lange B.V.
Manfred de Wolff, bedrijfs- en woningmakelaar/taxateur.
Telefoon: 0515-412345.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 495,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 88 m² Oppervlakte kantoorruimte 10 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 110 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed