Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Snitserdyk 23 in Raerd 9012 DR

Snitserdyk 23

9012 DR Raerd
Vraagprijs € 465.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Landelijk gelegen woonboerderij met bedrijfsbestemming. Een ideale locatie voor een klus-/ transportbedrijf of een zzp-er. Deze boerderij geeft qua interne ruimte een breed spectrum aan mogelijkheden en heeft als bijgebouw ook nog eens een royale loods van ca. 230 m².

BEGANE GROND
Entree van het woongedeelte met hal, meterkast en vaste gang. Woning brede gang met buitendeur naar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² In units vanaf 600 m²
Lees meer

Omschrijving

Landelijk gelegen woonboerderij met bedrijfsbestemming. Een ideale locatie voor een klus-/ transportbedrijf of een zzp-er. Deze boerderij geeft qua interne ruimte een breed spectrum aan mogelijkheden en heeft als bijgebouw ook nog eens een royale loods van ca. 230 m².

BEGANE GROND
Entree van het woongedeelte met hal, meterkast en vaste gang. Woning brede gang met buitendeur naar terras/tuin. Aan de voorzijde de iets verhoogd gelegen woonkeuken (voormalige opkamer) met aanrecht in hoekopstelling. Onder deze woonkeuken een royale kelder (voormalige molkenkelder). Bijkeuken met wasmachineopstelling. Royale woonkamer met uitbouw aan de westzijde. Aan de achterzijde van de gang gelegen sanitair gedeelte met toilet en badkamer.
DE 1e VERDIEPING
Centraal de overloop, totaal 4 slaapkamers en een berging.

BEDRIJFSGEDEELTE
In de romp van de boerderij is momenteel een technisch bedrijf gevestigd met twee ruime werkplaats elk voorzien van bovenloopkraan van resp. 1 en 3 ton. Entree via elektrisch bedienbare overheaddeur in achtergevel. Extra ruimte met berging, magazijn, kantine en werkplaatskantoor.
Vrijstaande staalskelet bedrijfsloods (afm. ca. 11,5 * 20 m²) met zoldergedeelte. Voorzien van twee grote overheaddeuren.

ERF
Het erf is voorzien van twee inritten. Grotendeels voorzien van verharding (steenslag/beton). Op het achtererf een spoelplaats van ca. 4,5 * 13 m met een olieafscheider (ca. 20 m³). Links naast de boerderij is de privé garage v.v. zolder.

ALGEMEEN
- Oorspronkelijk bouwjaar boerderij ca. 1910.
- Perceel ca. 4.285 m².
- Object met diverse mogelijkheden.
- Meer dan 400 m² bedrijfsruimte of extra woon-/ hobbyruimte.
- Landelijke ligging, goed bereikbaar.
- Digitaal uitstekend bereikbaar met glasvezel aansluiting.
- Bestemming “Niet-agrarische bedrijven” met nadere aanduiding van loonbedrijf en mechanisatiebedrijf, enkel wonen toegestaan via afwijkingsverzoek bestemmingsplan.
- Overname diverse bedrijfsinventaris bespreekbaar.

ALTIJD BEREIKBAAR, ook buiten kantooruren!

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 465.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1910 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² Perceeloppervlakte 4285 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 600 m² Energie Energieklasse G Energie einddatum 20-12-2027 Diversen In units vanaf 600 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
600 m²
In units vanaf
600 m²
Route van naar Snitserdyk 23, 9012 DR Raerd
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.