Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Jeltewei 122 in Hommerts 8622 XV

Jeltewei 122

8622 XV Hommerts
Vraagprijs € 489.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Deze vrijstaande boerderij krijgt in het nieuwe bestemmingsplan de bestemming "gemengd". Hierdoor is wonen toegestaan, maar blijft er ook nog een mogelijkheid om dit te combineren met bedrijvigheid. Tevens biedt de locatie mogelijkheid voor bed & breakfast om een "kangoeroe-woning". Kortom, tal van mogelijkheden op een mooie locatie op korte afstand van Sneek en Heeg. Prima zichtlocatie aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 446 m² In units vanaf 446 m²
Lees meer

Omschrijving

Deze vrijstaande boerderij krijgt in het nieuwe bestemmingsplan de bestemming "gemengd". Hierdoor is wonen toegestaan, maar blijft er ook nog een mogelijkheid om dit te combineren met bedrijvigheid. Tevens biedt de locatie mogelijkheid voor bed & breakfast om een "kangoeroe-woning". Kortom, tal van mogelijkheden op een mooie locatie op korte afstand van Sneek en Heeg. Prima zichtlocatie aan de doorgaande weg op een royale kavel.

De boerderij is gebouwd in 1999 en bestaat uit een grote bedrijfsruimte op de begane grond met een aantal kantoren en kantine. Daarnaast is er een verdiepingsvloer die dienst kan doen voor opslag en/of showroom.
De bedrijfsruimte op de begane grond is circa 390 m² groot, waarvan ongeveer 33 m² in beslag wordt genomen door kantoren en kantine.
Op de 1e en 2e verdieping extra opslag/showroom ruimte.

Behalve dit pand staat op het perceel ook nog een berging van circa 110 m². Op het perceel is daarnaast voldoende ruimte voor parkeren met een oprit die van twee kanten toegang geeft tot het terrein.

Deze boerderij staat op korte afstand van Sneek op een goede zichtlocatie. Het perceel grenst niet alleen aan de doorgaande weg van Sneek naar Lemmer en Gaasterlân, maar ook bij de afslag naar Heeg en Oudega (SwF).
Dit maakt dat het geheel aan de toegangspoort staat naar het water(sport)rijke Zuidwesten van de provincie Fryslân.

BEGANE GROND:
Royale showroom (ca. 348 m²) met meterkast, drie kantoorruimtes, waarvan één in gebruik als kantine (resp. ca. 14 m², 8 m² en 11 m²).

1e VERDIEPING:
Ruime berg-/magazijnzolder (ca. 78 m²).

2e VERDIEPING:
Bergzolder via vaste trap bereikbaar.

Buiten: garage/berging (ca. 110 m²).

Bouwaard, materialen en constructie:
Staalskeletconstructie met muren in spouw gemetseld, begane grond voorzien van betonvloer, houten kozijnen, binnenmuren van steen en hout, beschoten kap en met dakpannen gedekt.
Bijgebouw gemetseld in half steens verband, houten kozijnen en houten topgevels, golfplaten dakbedekking.

Belangstelling? Maak een afspraak voor een bezichtiging en ervaar de mogelijkheden!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 489.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 446 m² Perceeloppervlakte 3552 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 446 m² Diversen In units vanaf 446 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet
Oppervlakte
446 m²
In units vanaf
446 m²
Vrije overspanning
17 m
Route van naar Jeltewei 122, 8622 XV Hommerts
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.